Lotte Wøjcik fra Køge Bog og Idé med en af de eftertragtede Ergobag. (Foto: JCJ).

Lotte Wøjcik fra Køge Bog og Idé med en af de eftertragtede Ergobag. (Foto: JCJ).

Stor succes til innovativ producent af skoletasker

SKOLESTART: Sommerferien er ved at være slut - og så ringer det atter ind til undervisning på landets skoler.
I disse uger er der travlhed med at få købt de mange rekvisitter skolebørnene skal have med når et nyt skoleår starter.
Hos Køge Bog og Idé i Nørregade 24 i Køge har man - som et af blot fem salgssteder i Danmark - forhandling af Ergobag - tasken der sætter nye standarder indenfor ergonomi og skoletasker.
Prisvinderen af konkurrencen “Germany - land of ideas" overbeviser med sit nye koncept for en bæredygtig skoletaske. For fire år siden begyndte Ergobag at designe og udvikle innovative skoletasker i Köln, Tyskland og revolutionerede markedet.
Ergobag-skoletasken er unik og begejstrer både forældre, børn og lærere.
Hvordan fungerer den egentlig?
- Rygsækken kombinerer principperne fra innovative trekking rygsække med alt det, der kræves af en skoletaske idag. De unikke ergonomiske principper i ergobag, den første skoletaske der fordeler vægten fra skulderen til det mere stabile bækkenområde. Det seje design og de udskiftelige Kletties fanger børnenes opmærksomhed, fordi de får frihed til at udsmykke deres egen skoletaske individuelt. Omsorg for miljøet er også en vigtig sag for Ergobag. De anvendte stoffer er fremstillet af 100 procent genanvendelige PET-flasker. Denne produktion gør, at man spare ressourcer og er bæredygtigt, da miljøforurening reduceres. Produktionen af en Ergobag-skoletaske sparer 20 procent på vandet, 50 procent af energiforbruget og 60 procent af skadelige udslip, forklarer Lotte Wøjcik fra Køge Bog og Idé.
pm

Publiceret 03 August 2014 10:00