KØS Café er vært for nyt POMPdeLUX-arrangement.

KØS Café er vært for nyt POMPdeLUX-arrangement.

Tøj-arrangement på KØS Café

Successen gentages med POMPdeLUX børnetøj på KØS Café i Køge.

TØJ: I slutningen af august er der på ny mulighed for at handle børnetøj i KØS Café, når der er åbent hus-arrangement med fokus på den nye kollektion fra POMPdeLUX.
- Vi gentager successen fra foråret, hvor jeg i samarbejde med Claus Greisgaard fra Slagter Stig i Køge holdt et POMPdeLUX Åbent Hus arrangement på KØS Café, som han forpagter. Mange interesserede mødre og børn dukkede op til arrangementet og shoppede lækkert børnetøj i caféens lækre omgivelser, mens de nød en cafe latte, et stykke kage og en kold forfriskning, fortæller Susan Laugaard.
Når den nye POMPdeLUX AUTUMN/WINTER 14 kollektion har release, er KØS Café i Køge endnu engang vært for et åbent hus-arrangement. Og denne gang tilbydes kunderne en eksklusive oplevelse, for kollektionen kan kun ses og købes ved dette særarrangement. Først i ugen efter åbnes op for salg i webshoppen.
Åbent Hus arrangement afholdes på KØS Café, Nørregade 29 i Køge torsdag den 28. august klokken 13-18.
Den kommende kollektion byder på ballerina, sød romance og flotte, finurlige print og mønstre til pigerne. Farverne er rose, blå, petroleum, fersken, grå og råhvid, med et strejf af sennep. Stilen er klassisk og eksklusiv, med udvalgte styles til de lidt større piger.
Drengene bliver smarte i navy og petroleum, grå og brun, og med rust og mørk grøn mixed ind over.
Stilen bliver natur og college, samt et street sporty look, med flotte bluser og trøjer, fede print, striber og smarte detaljer.
mr

Publiceret 03 August 2014 12:00