Søren Snitgaard, Esbjerg:
Jeg synes, det er et fantastisk arrangement. Det er rigtig flot af Esbjerg at lave sådan en begivenhed, og det er fint, at vi bruger lidt penge på det. Jeg er ikke som sådan maritimt interesseret, men skibene er virkelig imponerende. Og så er det dejligt med den festival -stemning, der er over det.

Søren Snitgaard, Esbjerg: Jeg synes, det er et fantastisk arrangement. Det er rigtig flot af Esbjerg at lave sådan en begivenhed, og det er fint, at vi bruger lidt penge på det. Jeg er ikke som sådan maritimt interesseret, men skibene er virkelig imponerende. Og så er det dejligt med den festival -stemning, der er over det.

VOXPOP - Hvad synes du om Tall Ships Races?

Jens Christensen, Esbjerg:
Det er fedt, at man bruger havneområdet på denne måde. Og så synes jeg, det er godt, kommunen har brugt penge på at sende unge mennesker ud af sejle. Jeg kunne dog godt ønske mig, at der var nogle kunstnere eller noget, som udstillede hernede også. Og at man kunne købe andet end pølser.

Jens Christensen, Esbjerg: Det er fedt, at man bruger havneområdet på denne måde. Og så synes jeg, det er godt, kommunen har brugt penge på at sende unge mennesker ud af sejle. Jeg kunne dog godt ønske mig, at der var nogle kunstnere eller noget, som udstillede hernede også. Og at man kunne købe andet end pølser.

Helle Iversen, Sønderborg:
Vi har taget turen fra Sønderborg for at se det, og jeg må sige, at det er imponerende. Vi har fulgt med på diverse hjemmesider op til, og det er altså bare en festlig begivenhed. Det er også dejligt, at der er en masse musik rundt omkring. Det hører ligesom med, så det er rigtig fint, synes jeg.

Helle Iversen, Sønderborg: Vi har taget turen fra Sønderborg for at se det, og jeg må sige, at det er imponerende. Vi har fulgt med på diverse hjemmesider op til, og det er altså bare en festlig begivenhed. Det er også dejligt, at der er en masse musik rundt omkring. Det hører ligesom med, så det er rigtig fint, synes jeg.

Publiceret 04 August 2014 11:30