Børnenes vejfest 2014 - indeholder også kridttegning på Hovedstien.

Børnenes vejfest 2014 - indeholder også kridttegning på Hovedstien.

Børnenes Vejfest

Gode handler, hundehistorier, mooncar-ræs og kridttegning i overstørrelse! Der er gang i den, når Børnenes Vejfest for første gang løber af stablen i Avedøre Stationsby på lørdag den 9. august kl. 11-15

Er dit værelse proppet med gammelt legetøj, spil, cd¿er eller andre ting, som du aldrig bruger? Så få en stand på Børnenes Loppemarked. Det er gratis at deltage, og fortjenesten beholder du selv! Stadepladser tildeles fra kl. 10.30 på Bibliotekstorvet foran Store Hus. Du skal selv medbringe et bord til dine ting eller et tæppe at sidde på. Loppemarkedet løber fra kl. 11-14 og her regner vi med, at små og store kunder strømmer til for at gøre en god handel.

Børnenes Vejfest er ikke bare børnenes, men også hundenes dag. Tag din hund med hen i Byparken og få den bedømt af en autoriseret hundedommer. Du kan også prøve den sjove agility-bane sammen med din hund og høre noget om hvor din hund stammer fra. Alle får en skriftlig bedømmelse af sin hund, der er diplom til alle der deltager, og præmier til vinderne. Vil du være med til at lave Hvidovres måske største kridttegning? Så kom og vær med når scenograf og overkridtmester Stine Worm laver kridtmaling på Hovedstien. Jo flere vi er til at tegne, desto større kan maleriet blive! (I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor og finder på noget andet¿) Dagen sluttes af med Mooncar-ræs på hovedstien, hvor børn med fart i blodet kan dyste om at blive den hurtigste mooncar-ræserkører i Hvidovre. Der er præmie til vinderen! Tilmelding på dagen. Børnenes Vejfest 2014 er arrangeret af Byggelegepladsen Regnbuen, foreningen DRC/DHSK (Dansk Racehunde Club/Dansk Hvid Schæferhundeklub), Fritidsbutikken og Avedøre Bibliotek. Det hurtige overblik: Kl. 11-14: Børnenes loppemarked. Gør en god handel eller sælg dit brugte legetøj. Stade-pladser fås fra kl. 10.30 og er gratis. Medbring selv bord/tæppe. Kl. 11-13: Kæmpe kridttegning. Vær med til at lave Hvidovres største og flotteste kridttegning på Hovedstien sammen med scenograf og overkridtmester Stine Worm. Kl. 13-14: Mooncar-ræs. Så er der ræs på Hovedstien! Der er præmier til de hurtigste Mooncar-ræserkørere! Kl. 11-15: Hundenes (og børnenes) dag. Få din hund bedømt af en dommer, hør historien om din hund og prøv agility sammen med din hund. Alle hunde kan deltage - bare de er i snor!

Publiceret 05 August 2014 08:00