Forstander Tine Koop, FOF Ved Køge Bugt. (Arkivfoto).

Forstander Tine Koop, FOF Ved Køge Bugt. (Arkivfoto).

FOF Ved Køge Bugts nye program er på vej

Af
Per Møller

SÆSONPROGRAM: FOF Ved Køge Bugts indbydende papirudgave af det nye sæsonprogram 2014-15 er lige på trapperne. Det omdeles af Lørdags-Avisens Distribution fra den 8. august og kan ligeledes hentes på bibliotekerne. Programmet omdeles i kommunerne Stevns, Køge, Solrød, Greve og Ishøj.
Som sædvanligt er det sprængfyldt med spændende tilbud for den kommende sæson. Og der er noget for enhver smag og interesse. FOFs sæsonprogram 2014-15 kan også ses på FOFs nye og flotte hjemmeside www.fofkogebugt.dk.
Allerede når man får programmet i hånden, virker det meget indbydende. For- og bagside i et nyt og moderne layout med billeder, som inspirerer til at gå på opdagelse i de mange spændende tilbud. 

Vi indleder sæsonen med en gentagelse af en af sidste års store successer. Sidste efterår måtte vi dublere hans foredrag og stadig måtte vi skuffe en masse, da vi havde totalt udsolgt. Det er lykkedes os endnu engang, at overtale Chris MacDonald til at besøge os. Chris MacDonald præsenterer i dette helt nye foredrag de seneste resultater og forskning indenfor sundhed og trivsel. Hvad er livskvalitet, trivsel og drivkraft?, fortæller forstander Tine Koop, FOF Ved Køge Bugt.
I løbet af efteråret tilbyder FOF Ved Køge Bugt en vifte af spændende foredrag. Oplev Ole Bornedal fortælle om Danmarks største filmprojekt ”1864”. Hør skuespiller Mille Dinesen, som vi kender fra tv-serien Rita, fortælle om det at være skuespiller. Kunstneren Thomas Kluge kommer og fortæller os om sit kunstneriske univers.
Følger du livets røde tråd eller hænger du i den? – oplev Christine Feldthaus for fuld udblæsning eller hør Anders Aggers spændende foredrag ”Når forundring bliver til fjernsyn”. Dette er blot en lille del af de foredragsholdere, som kommer på besøg hos FOF Ved Køge Bugt i den kommende sæson.
Du kan også komme på tur med FOF. Svinkløv Badehotel, operatur til Hamburg, sensommertur til Agersø, halvdagstur til Sprogø, se ruinerne på Slotsholmen, oplev den nye tårnrestaurant på Christiansborg, få en omvisning på Københavns Rådhus, eller tag med i Dyrehaven i brunsttiden.
Ovennævnte er gode eksempler på, at folkeoplysning kan være meget underholdende. Men folkeoplysning er også formidling af kendskab til situationer, som er udtryk for livets dybeste alvor. Mange har frygtet, at stress er en ny folkesygdom. Thomas Milsted belyser i dette foredrag, hvordan man kan udvikle en robusthed, som er nødvendig, i de konstant skiftende omgivelser vi lever i.
Traditionen tro får FOF Ved Køge Bugt atter besøg af Peter Vesth. Peter Vesth har trukket fulde huse på FOFs Kulturcaféer. Ofte har hans musikalske formidling udløst stående applaus. Og i denne sæson kan vi sikkert se frem til endnu en festlig eftermiddag i hans herlige, humoristiske og underfundige selskab.
Blandt nyhederne i rækken af FOF Ved Køge Bugts meget spændende kurser kan du lære at male abstrakt. Eller hvad med et kursus, hvor du lærer at lave sund og lækker mad – inspireret af stjernekokken Jamie Oliver.
- Og så har vi selvfølgelig også i år hele viften af klassiske kurser. Her er meget at hente - uanset om du vil lære nyt, dyrke din kreative åre, udvikle dig personligt eller gøre dig selv og din krop sundere. Se alle dine muligheder på vores nye hjemmeside www.fofkogebugt.dk, hvor du også allerede nu kan tilmelde dig og hvor du kan bruge dit dankort til at betale, fortæller Tine Koop.
Hold øje med FOF Ved Køge Bugts sæsonprogram, når det omdeles med Lørdags-Avisen.
Tilmeldinger til kurserne kan også ske via hjemmesiden eller ved at sende en mail til info@fofkogebugt.dk, eller ved henvendelse til FOFs kontor, Brogade 19, 1. sal i Køge, tlf. 5665 5322.

Publiceret 05 August 2014 14:30