Kroniske smerter, angst eller depression. Det kan stadig lade sig gøre at leve et godt liv. Stanford Patientuddannelse giver inspiration, og det er også for pårørende.

Kroniske smerter, angst eller depression. Det kan stadig lade sig gøre at leve et godt liv. Stanford Patientuddannelse giver inspiration, og det er også for pårørende.

Inspiration til et godt liv

Få inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv med kroniske smerter, kronisk sygdom eller med angst eller depression. Kurserne henvender sig også til pårørende

Fredericia Kommune udbyder nu efterårets tre gratis kursusforløb af den såkaldte "Stanford Patientuddannelsen".
Kursernes formål er at give inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv, så det er dig og ikke dine symptomer, der styrer dit liv.
Instruktørerne på uddannelsen er mennesker, som selv har erfaringer med kroniske smerter, kronisk sygdom eller med angst eller depression, og derfor ved, ”hvor skoen trykker”. De er uddannede og certificerede til at kunne undervise på kurset.
Hvert kursus består af 6-7 moduler á 2 ½ time - ét modul om ugen i 6-7 uger.
Kurser i efteråret
Lær at tackle angst og depression: syv tirsdage fra kl. 9.30-12.00 i perioden fra den 19. august til den 30. september.
Lær at tackle kroniske smerter: seks mandage fra kl. 10.00-12.30 i perioden fra den 22. september til den 3. november (ingen undervisning i uge efterårsferien, den 13. oktober).
Lær at tackle kronisk sygdom: seks onsdage fra kl. 9.30-12.00 i perioden fra den 22. oktober til den 26. november.

Du kan få nærmere oplysninger og tilmelde dig hos Lisbeth Møllegaard Hansen i Det Forebyggende Team på tlf. 72 10 58 51 i tidsrummet kl. 8.00-9.00 i hverdagene eller på mail: lisbeth.m.hansen@fredericia.dk. Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.
Du kan læse mere på Fredericia Kommunes sundhedsside og på www.patientuddannelse.info

Publiceret 05 August 2014 11:00