Julie Schaldemose er blandt de fire sidste deltagere i konkurrencen (foto: Jim Lyngvild).

Julie Schaldemose er blandt de fire sidste deltagere i konkurrencen (foto: Jim Lyngvild).

Julie Schaldemose er i finalen i Årets Brillelook

Der er finale på Hotel d’Angleterre i København 20. august

27-årige Julie Schaldemose fra Kolding har blandt næsten 1.400 kvalificeret sig til finalen i Louis Nielsens modelkonkurrence, Årets Brillelook 2014, hvor der er rejser og foto-shoots på så eksotiske og forskellige steder som Island og Tanzania på spil. Finalen finder sted ved et show på Hotel d'Angleterre i København onsdag 20. august.
“Jeg er helt overvældet over at være med i hele dette eventyr, og jeg glæder mig Vildt til at se de andre finalister igen, mærke stemningen og bare få en fantastisk aften”, siger Julie Schaldemose, som til daglig arbejder som børnesygeplejerske.

Nu da finalepladsen er i hus, kan hun naturligvis ikke helt undgå at drømme videre om sejr og ikke mindst rejsen til Tanzania, som det vil betyde noget helt særligt for hende at vinde.

Det, der rigtigt betyder noget, er selvfølgelig projektet. Som sygeplejerske har jeg en drøm om at komme til Afrika og arbejde. Det ville være så givende at hjælpe, gøre en forskel for andre, der ikke er lige så heldigt stillede, som jeg selv er. Giv syn til Tanzania kunne være et sindssygt spændende skridt på vejen”, siger Julie Schaldemose.
I finalen på d'Angleterre er Julie oppe imod Alena Sakic, 21 år og fra Kettinge, Margaux Alexandra Vestermark, 19 år og fra Aarhus, samt Charlotte Schou, 46 år og fra Næstved.

Vært ved finaleshowet, som Louis Nielsen afvikler i samarbejde med modehuset Bruuns Bazaar, bliver direktøren for Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week, Eva Kruse.

Udover titlen som Årets Brillelook 2014 bliver vinderen ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania og skal en tur derned for at hjælpe med at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers al-drig ville få denne mulighed. Under opholdet i Tanzania skal vinderen desuden på et foto shoot med Jim Lyngvild.

Publiceret 05 August 2014 19:30