Køgehallerne. (Arkivfoto: JCJ).

Køgehallerne. (Arkivfoto: JCJ).

Modeljernbane udstilling tilbage i Køgehallerne

I weekenden 25.-26. april 2015

UDSTILLING: Dansk Model Jernbane Union inviterer igen modeljernbanefolket til Danmarks største modeljernbaneudstilling i Køge. Traditionen tro finder udstillingen sted i Køgehallerne med deltagelse af et stort antal modeljernbaneklubber og
–forhandlere.
Det nye DMJU arbejder i øjeblikket intenst på at få alle aftaler helt på plads, siger DMJU formand Jan-Ole Hansen.
- Vi kan igen tilbyde kørsel med både veterantog og veteran busser som vi plejer. Bestyrelsen arbejder på at gøre udstillingen endnu mere attraktiv end sidst vi var i Køge, og der vil være flere nye udstillere, aktiviteter og konkurrencer. Sidste gang vi afholdt udstilling i Køge var i 2013, og der havde vi omkring 3.000 besøgende, hvilket vi syntes var tilfredsstillende. Men vi har naturligvis skruet ambitionsniveauet lidt op og håber på endnu flere gæster i 2015, så reservér bare datoen allerede nu, slutter Jan-Ole Hansen.
Udstillingen finder sted i Køgehallerne og er åben lørdag den 25. april kl. 10-17, og søndag den 26. april kl. 10-16. Samtidigt med udstillingen afholder DMJU sin årlige ordinære generalforsamling, hvortil medlemsklubberne bliver inviteret separat.
pm

Publiceret 05 August 2014 16:00