Veteranbanen har stor succes med sine særlige

Veteranbanen har stor succes med sine særlige "events" på togturene. Torsdag gælder det besøg på Tørning Mølle.

Tørning-ekspressen kører på torsdag

Veteranbanen har stor succes med sine events omkring togturene

Veteranbanen ruller bare derudad – hver torsdag i sommerperioden. De to sidste torsdage har 400-500 været med toget hver dag.
Tog-historikeren Svend Erik Bodersen fortalte sidste torsdag om den sørgelige historie fra 2. verdenskrigs sidste dage, hvor engelske flyvere angreb toget og tre personer mistede livet. Der var efterkommere af de dræbte med toget – ligesom flere, der var børn dengang, huskede hændelsen. Det var en meget populær fortælling Brodersen kunne give.
"Tørning exspressen" kørte første gang den 10. Juli, hvor 40 personer ønskede at køre med Hestevogne fra Hammelev st.- til Tørning Mølle til oplevelser og fortællinger omkring stedets historie, kultur, lystfiskeri og meget mere. Turen byder blandt andet på en hestevognstur gennem skoven – tilbage til toget. Derefter med toget til Vojens. Eftermiddagen sluttede kl. ca. 16.00 på Haderslev bystation. Nu gentages turen på torsdag den 7. august.
Den særlige billet til ”Tørning Expressen” købes på Visithaderslev (rummer også en sandwich m.øl/vand). Der er allerede solgt omkr. 30 billetter. Der er plads på hestevognene op til 100.

Publiceret 05 August 2014 09:30