Helge Larsen og Niels Holm tog i maj det første spadestik til det udendørs træningsanlæg i Kløvermarken. Torsdag den 14. august bliver det indivet. Foto: Mikkel Hansen

Helge Larsen og Niels Holm tog i maj det første spadestik til det udendørs træningsanlæg i Kløvermarken. Torsdag den 14. august bliver det indivet. Foto: Mikkel Hansen

Udendørs træningsanlæg indvies på torsdag

Nyt træningscenter ved Sundhedscenteret giver alle borgere nye muligheder for at komme i form

Nu kan man snart træne under åben himmel.
Torsdag den 14. august bliver det nye træningsanlæg ved Sundhedscentret, Grundtvigs Allé 150 i Sønderborg indviet.
Gennem hele sommeren er der knoklet med at få redskaberne sat op og gøre hele området lækkert og indbydende, og nu står det klar til at tage imod borgere med appetit på fysisk bevægelse.
Anlægget kan bruges både af de borgere, der går til træning på sundhedscentret, områdets børnehaver og eleverne på Kløverskolen. Træningsanlægget er åbent døgnet rundt alle ugens dage, og kommunens borgere er også velkomne til at gøre brug af området og træningsredskaberne. Der er gode muligheder for, at familier kan tage samlet af sted for at få rørt musklerne.
Indvielsen foretages af Claus Klaris og Sven Jensen, der er henholdsvis næstformand og medlem af sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.
"Fysisk aktivitet er sundt, både for vores mentale og fysiske helbred. Træningsområdet er et sted for hele familien, og området indeholder redskaber, der henvender sig til børn, voksne og seniorer. Så der er noget for alle," siger Claus Klaris.
"Der er gode muligheder for både at have det sjovt og svede og samtidig få trænet vigtige muskler og kropsdele. Med udgangspunkt i kommunens sundhedspolitik vil sundhedsudvalget gerne give borgerne rammerne til at koble fysisk sundhed og trivsel," siger Svend Jensen, medlem af sundhedsudvalget.
Personale fra Sundhedscentret giver en lille rundvisning på træningsanlægget og demonstrere de mange redskaber.
Indvielsen sker kl. 15.00, hvor træningsanlæggets navn og vinderen af navnekonkurrencen offentliggøres.

Publiceret 05 August 2014 14:00