Stine Bramsen er en af de kunstnere der i løbet af efteråret gæster Godset (pressefoto).

Stine Bramsen er en af de kunstnere der i løbet af efteråret gæster Godset (pressefoto).

Johnny Madsen, Stine Bramsen, Suspekt og Shaka Loveless

Efterårets program på Godset er klar og der er masser af kendte på koncertlisten

Inden spillestedet for alvor går indendørs er der dog lagt op til et brag af en koncert, når Musikkolding og Kolding Havn lørdag den 16.august sammen præsenterer Godset Outdoor. Koncerten finder sted på området umiddelbart øst for Godset, og det er Queen Machine og Pink Floyd Project der går på scenen på sensommeraftenen.
Indendørs starter sæsonen faktisk allerede et par dage før, nemlig torsdag den 14.august, hvor Jazz6000 åbner deres efterårssæson med sangerinden Mette Juul.
Søndag eftermiddag den 24.august går 2014-inkarnationen af Bob Marleys band The Wailers på scenen og fylder huset med groovy reggae-rytmer.
Resten af efteråret byder på koncerter med en række etablerede navne, såvel som nye navne, der er på vej frem.
Fra de etablerede og modne rækker er der besøg af bl.a. Hanne Boel, Benny Holst, Johnny Madsen, The Sandmen og Poul Krebs, mens der i den lidt yngre afdeling er besøg af bl.a. Magtens Korridorer, Stine Bramsen fra Alphabeat, Suspekt, The Blue Van og Shaka Loveless.
Igen i efteråret finder en række internationale artister vej til det hyggelige spillested, således kommer blandt andet Bruce Guthro, Dan Baird og Obadiah Parker forbi Godset.
Af nye navne på Godset inden for dansk pop, rock og det der ligner kan nævnes Workers in Songs, Clara Sofie, Lovespeed, Nelson Can, The White Album, Reptile Youth, Julias Moon og Freja Kirk.
Der bliver tre Stormy Mondays med blues fra ind- og udland. Ved disse koncerter kan man opleve Kenn Lending, Laugesen All Stars og Mike Zito.
Både den nye og den traditionelle jazz er solidt repræseneteret. I den traditionelle afdeling præsenterer Kolding Jazzklub en række søndagskoncerter, mens Jazz6000 præsenterer navne som lokale Claus Waidtløw, Indra, trioen Hess / AC / Hess, Michael Blicher og ikke mindst en gentagelse af sidste års brag en julekoncert med DR Big Band.
Særligt for børn er der søndag den 7.september koncert med AB/CD, der spiller en rigtig rockkoncert, men særligt henvendt til de yngste, og udenfor kategori er der søndag den 21.september en eftermiddag med ”Vi sidder bare her”, alias Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Michael Simpson.

Publiceret 06 August 2014 08:00