Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt.

Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt.

Klassisk koncert med Singh & Goldschmidt

FAMILIEKONCERT: Lørdag 16. august inviterer Ølby Bibliotek i Køge til gratis familiekoncert med de musikalske virtuoser Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt.
Med rødder i såvel den klassiske musik som i den mellemøstlige tradition har duoen gennem flere år skabt rum til glæde, eftertanke og oplevelser rundt om i hele landet.
Singh & Goldschmidt komponerer og arrangerer en stor del af musikken selv. Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen. Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i Balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med en særlig, verdensmusikalsk sound.
Musikken er rytmisk, meget melodiøs og forunderligt rørende. Den taler til hjertet i sine lange improvisationer og jiddische sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro i de glade, udadvendte dansenumre.
Man bliver musisk forført og forlader koncerten med tonale perlerækker svævende for sit indre øre, indhyllet i en duft af Balkan, Orienten og Østeuropa.
Foruden deres egne kompositioner spiller Singh & Goldschmidt også klassiske værker, fx Marcellos Obokoncert, samt danske sange af bl.a. Carl Nielsen, som Henrik Goldschmidt har et ganske særligt forhold til.
På grund af begrænsede siddepladser er tilmelding til familiekoncerten lørdag den 16. august kl. 11.00 nødvendig. Det sker via www.enkelbillet.dk.
Kl. 11.45 spiller Singh & Goldschmidt op i hele biblioteket og her kan alle være med.
pm

Publiceret 06 August 2014 08:30