Mange indbrud i Sønderborg

Af
Mikkel Hansen

Politiet er det seneste døgn blevet kaldt ud til flere indbrud i Sønderborg.
I går formiddag blev der opdaget et indbrud i en villa på Borgmester Andersens Vej. Tyven kom ind ved at knuse en rude i hoveddøren og slap væk med to PH-loftlamper og tre PH-bordlamper. Husets beboere er på ferie, så det vides ikke, om der er stjålet yderligere.
I tidsrummet fra mandag kl. 21.30 til tirsdag kl. 9.00 har der været indbrud på Rosenhaven. Også her er husets beboere på ferie, så det er uvist, hvad der er stjålet.
Der var tyveri fra en lejlighed på Løngang i går mellem kl. 10.00-15.30. Der blev stjålet 10.000 kroner i kontanter samt en Macbook Air og Macbook Pro.
I nat kl. 00.34 blev politiet kaldt ud til et igangværende indbrud på Hertug Hans Vej. Tyven, der var undsluppet da politiet kom frem, var kommet ind i huset via en stige. På vej ud tabte hans sit bytte: To PH-lamper, der blev fundet knust ved stigen.
En tyv forsøgte forgæves ved 4-tiden at opbryde pengeskab i en lejlighed i Frederiksparken. To mænd blev set undløbet fra stedet. De beskrives som 20-25 år, cirka 185 cm, lyse i huden og slanke af bygning.
Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger i sagerne, på tlf. 114. 
 

null

Publiceret 06 August 2014 10:03