Oplev Danmarks bedste...

Lørdag d. 9. august er der endnu en gang mulighed for en god og spændende motorsportsoplevelse på Søholmbanen i Kolding, hvor Kolding Automobil Club er arrangør af 5. afdeling i DASU cuppen for klasse 1 og 2.
DASU Cuppen er kampen om det danske mesterskab indenfor folkerace,  og endnu er intet afgjort i kampen om mesterskabet i de 2 klasser, så der vil med garanti blive masser af race om placeringerne.
Klasse 1 og 2 i folkerace er klasserne for de store drenge (voksne), og normalvis køres der både hurtigt og hårdt når landets bedste folkeracekørere møder hinanden. Så det bliver også spændende at se om de lokale kørere fra Kolding Automobil Club kan udnytte hjemmebanefordelen, og måske køre sig til på en plads øverst på podiet.
Klubben har sørget for at der vil være rig mulighed for køb af mad og drikkevarer i publikumsområdet og til fornuftige priser. Desuden vil der under hele arrangementet vil gratis adgang til depotet for publikum, så alle har mulighed for at opleve bilerne helt tæt på og evt. få en snak med kørerne om deres køretøjer.
Søholmbanen ligger i grønne omgivelser på Montagevej 9 i Kolding (det nordlige industriområde), og ligger nær ved både byen og motorvejsafkørsel så det er nemt at komme frem.
Har du lyst til en hyggelig dag med fart og race for alle aldre, så kig forbi Søholmbanen d. 9. august fra kl. 10.00

Publiceret 06 August 2014 15:30