SønderjyskE slog overbevisende Skanderborg i grundspillets sidste kamp. BSV's spillere kvitterede med 15.000 kroner.

SønderjyskE slog overbevisende Skanderborg i grundspillets sidste kamp. BSV's spillere kvitterede med 15.000 kroner.

Skanderborg-skandelse udsætter SønderjyskE-dom

Afgørelsen i sagen om den ulovlige bonus til SønderjyskE fra BSV udsættes efter rygter om bestikkelsesforsøg fra Skanderborg

Af
Mikkel Hansen

Størstedelen af SønderjyskE-spillerne er anklaget for at modtage en ulovlig bonus fra BSV. Afgørelsen fra DIF skulle være kommet denne uge, men nu udsættes sagen på ubestemt tid.
Det sker efter BT's afsløringer om, at Skanderborg angiveligt skulle have forsøgt at bestikke SønderjyskE til at tabe det indbyrdes opgør i marts. En sejr til Skanderborg kunne have bragt dem i slutspillet på bekostning af BSV.
DIF's Matchfixingsekretariat har anmodet Matchfixingnævnet om at udskyde behandlingen af sagerne mod SønderjyskE- og BSV-spillerne om uetisk adfærd på ubestemt tid. Matchfixingnævnet har besluttet at efterkomme anmodningen. 
LÆS OGSÅ: SønderjyskE har ingen kommentarer
"Årsagen til anmodningen fra DIF's Matchfixingsekretariat er en artikel i dagens udgave af avisen BT, hvor der er nogle alvorlige anklager, som sekretariatet ønsker at undersøge yderligere," oplyser Dansk Idrætsforbund.
Hovedparten af spillertruppen i Sønderjyske er anklaget for at have taget imod 15.000 kroner for at besejre Skanderborg, og hovedparten af spillertruppen i BSV er anklaget for at betale pengene.
De to sager lå klar til afgørelse i denne uge, men grundet behovet for at få dem belyst yderligere og den deraf følgende udskydelse er det ikke muligt at give en tidshorisont for den endelige afgørelse af sagskomplekset.

null

Publiceret 06 August 2014 14:22