Bibbi & Sniff bliver et spændende bekendtskab ved Sommersted GFestival.

Bibbi & Sniff bliver et spændende bekendtskab ved Sommersted GFestival.

Sommersted er klar med en hurtig festival

”Danmarks hurtigste festival” kaldes Sommersted Festival. Men den varer skam hele 12 timer fra begyndelsen klokken 12.00

Af
Peter Rasmussen

Sommersted Festival holder aldrig op med at overraske. Gang på gang bliver man målløse over at det lykkes at arrangere en så fin festival i ”hullet” – der hvor de gamle fodboldbaner ligger.
Og årets program er muligvis det mest imponerende til dato. Hyggelig musik for hele familien præger playlisten – måske sammen med ordet ”kvalitet”. Det er kompetente navne, der kommer til Sommersted for at give det talstærke publikum en god oplevelse.
Der indledes med dansktop fra øverste hylde, når Kisser & Søren åbner ballet. Meget spændende er countrydouen ”Bibbi & Sniff” – far og datter, der kan deres country. De kan fortolke et budskab, så det løber koldt ned af ryggen – også på en varm lørdag i Sommersted.
”Roger & Over! Kan også blive lidt af et kært bekendtskab. Bandet har lagt mange byfester og festivaler ned, og er landskendte for deres hit, ”Volvosangen”. Men traditionen tro er det et stærkt program hele vejen igennem. Og ud over musikken er der naturligvis også sjov og underholdning til børnene.

Lad bilen stå

”I fjor kunne vi for første gang tilbyde parkering med vagt på. Det var en kæmpe succes, idet vi søndag morgen havde næsten 50 biler holdende. Det betyder jo 50 biler som ikke er blevet kørt hjem,” fortæller Flemming Lorenzen fra Sommersted Festival. Der vil være vagter med hunde hele dagen og natten til næste dag.
Sommersted festival løber af stablen på lørdag fra klokken 12.00. Billetter købes ved indgangen.

Der er en del country på plakaten. Her er det “Roger & Over”.

Der er en del country på plakaten. Her er det “Roger & Over”.

Publiceret 06 August 2014 07:00