Grundspillets sidste kamp mellem SønderjyskE og Skanderborg bliver ved med at trække overskrifter. Nu er en ny matchfixingskandale under opsejling.

Grundspillets sidste kamp mellem SønderjyskE og Skanderborg bliver ved med at trække overskrifter. Nu er en ny matchfixingskandale under opsejling.

Avis:

Skanderborg ville købe sejr af SønderjyskE

SønderjyskE blev angiveligt tilbudt betaling for at tabe med vilje - men afslog

Af
Mikkel Hansen

Mens SønderjyskE og BSV venter på afgørelsen i sagen, hvor BSV betalte SønderjyskE 15.000 kroner for at vinde over Skanderborg, dukker en ny sag om matchfixing op.
Og det drejer sig nøjagtig den samme kamp.
Ifølge BT.dk tilbød Skanderborg nemlig at bestikke SønderjyskE til at tabe kampen med vilje. Avisen skriver, at nogle Skanderborg-spillere kontaktede SønderjyskE og spurgte "hvor meget de skulle have for at lægge sig ned" - så Skanderborg dermed kunne komme let til sejr. Tilbuddet blev dog afvist af SønderjyskE.
Som det tidligere har været fremme fik SønderjyskE til gengæld 15.000 kroner af BSV i bonus for at vinde kampen. SønderjyskE var allerede kvalificeret til slutspillet, men både Skanderborg og BSV's chancer for en plads i slutspillet afhang af udfaldet af kampen mellem SønderjyskE og Skanderborg. Det forhold har begge klubber erkendt, og sagen undersøges nu af DIF for overtrædelse af forbundets Adfærdskodeks vedrørende matchfixing og anden uetisk adfærd.
Skanderborgs formand, Jens Christensen, afviser overfor BT, at klubbens spillere har forsøgt at købe sig til sejr, men erkender at have hørt rygter om det.

null

Publiceret 06 August 2014 09:09