Instruktør Louise Jeppesen i hopla.

Instruktør Louise Jeppesen i hopla.

God motion:

Hop med på den nye træningsform

“Jumping” er kommet til Fredericia

Af
Lars Saugbjerg

Som de første i Danmark kan Dansk Fitness på Prangervej i Fredericia tilbyde den specielle træningsform “Jumping”. Der er tale om en slags trampolin-aerobic. Deltagerne hopper på hver sin mini-trampolin - og får klare træningsinstrukser fra holdets instruktør.
“Det startede i Tyrkiet i 2001, hvor parret Jana og Tomas udviklede et træningsprogram til en ven, som havde fået en trampolin. Konceptet udviklede sig, og med tiden er der blevet uddannet flere og flere instruktører. Nu er “Jumping” kommet til Danmark - til Fredericia,” lyder det fra jumping-instruktøren, Louise Jeppesen, som Lokalavisen Budstikken i øvrigt kårede som Årets Træner tidligere på året.

Sjovt, energisk og hårdt

Instruktøren fastslår, at “jumping” er en fantastisk træningsform, når der skal arbejdes med kondition, muskler, balance og smidighed.
“Kroppens 400 muskler arbejder på højtryk. Det er energisk og hårdt. Man træner en time, men selvfølgelig går det op og ned i tempo med for eksempel styrketræning og balanceøvelser, hvor man lige får pusten. Vi har det tre gange om ugen, forhåbentlig snart fire. Instruktør nummer to er i gang med uddannelsen, hvor man lærer alt om konceptet,” fortæller Louise Jeppesen og tilføjer, at fitnesscenteret lige nu oplever en kæmpe efterspørgsel.
“Og jeg tror det bliver endnu større. For det er sjovt, og alle kan være med.”
 


Man mærker primært træningen på baller, lår og ryg. Men hele kroppen får en tur
Louise Jeppesen, Jumping-instruktør

Publiceret 06 August 2014 05:00