"Nu må vi til bunds i den Fårestisag," siger Svend Brandt (EL)

SE BILLEDER:

Svend Brandt graver i Fårestien

Enhedslistens medlem af Udvalget for Plan og Miljø stiller spørgsmål på næste udvalgsmøde

Af
Af Peter Rasmussen

"Nu må vi have styr på hvad der er rigtigt og forkert i sagen om Fårestien, så vi kan tage stilling til hvad vi skal foretage os for at få sagen afsluttet."
Sådan siger Svend Brandt (EL) om baggrunden for et såkaldt 'medlemsinitiativ' han har taget ved det kommende udvalgsmøde i Udvalget for Plan og Miljø. Et møde, som afholdes den 12. august.
Her har han fremsendt spørgsmål om sagsforløbet:
"Det er - som jeg ser det - stadig uklart om Grundejerforeningen har fået flyttet deres sti, om ejeren - den nuværende eller den tidligere - på Ejsbølgård, har pløjet Fårestien op og/eller presset den længere og længere ud."
"Det er også uklart om Haderslev kommune har betalt for en opmåling, til trods for at det ikke er kommunen, som har den objektive interesse i opmålingen og heller ikke er årsagen til behovet for en opmåling."
"Og så er det uklart om denne sammenblanding af sagerne i slutningen af 2013, skyldes at sagen ikke blev ordentligt behandlet i 2009 eller at man i 2013 forsøgte, at beskytte en politiker, som ville blive den kommende formand for Udvalget for Plan og Miljø," siger Svend Brandt.
 

Fotos af Fårestien fra august 2009.

Fotos af Fårestien fra august 2009.

Har sendt et brev

Udvalgsmedlemmet har sendt et brev til udvalgsformand Benny Bonde (LA) og direktør Rune Larsson, hvori har skriver en lang række spørgsmål. Han vedlægger en serie fotos taget i august 2009 - fotos som man også kan se her i artiklen.

Publiceret 06 August 2014 07:00