Der kan være en pølsevogn på vej til Anette Zoega Olsen fra Seest.

Der kan være en pølsevogn på vej til Anette Zoega Olsen fra Seest.

Seest-borger håber at vinde en pølsevogn

Lokal finalist fundet i landsdækkende nabohjælpskonkurrence

Over sommeren har Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd (DKR) og TrygFonden kørt en billedkonkurrence, hvor gode naboer kunne gå sammen om at vinde en pølsevogn. Det er der kommet mange kreative, sjove og sigende billeder ud af. En af finalisterne er fundet i Seest i Kolding.
'Nabohjælps-selfie' konkurrencen blev skudt i gang den 27. juni af Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden. Med konkurrencen satte de to organisationer fokus på vigtigheden af at få aftalt Nabohjælp - bl.a. her i sommerferien, hvor de mange ferietomme huse giver indbrudstyvene gyldne dage. Men konkurrencen satte også fokus på det gode naboskab og fællesskab i boligområderne.

“Vi har opfordret folk til at være kreative og til at ha' det sjovt med konkurrencen. Vi har modtaget mange fine og sjove billeder, så det ser også ud til at have virket”, fortæller Lone Harlev, projektleder for Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.
Et af de mange kreative og sjove billeder kom fra Anette Zoega Olesen fra Seest i Kolding, som nu har muligheden for at vinde en pølsevogn til den næste vejfest, fælles arbejdsdag etc.

“Jeg delte i sin tid brochurer ud med information om Nabohjælp. Nu er vi en del der er tilmeldt og har også skiltene der viser, at vi nabohjælper. Vi taler sammen i forbindelse med, når vi skal på ferie eller lignende, men er også opmærksomme, hvis der er fremmede biler, der kører rundt i kvarteret. Vi vil gerne holde en god vejfest for naboerne og satser på, at en pølsevogn kan lokke mange til”, fortæller Anette Zoega Olesen.
“Det har været en fornøjelse at modtage de mange billeder, samtidig med at vi har kunnet minde danskerne, hvor vigtigt det er at nabohjælpe – både i ferierne, når vores hjem skal være alene hjemme, men også i det daglige,” fortæller Lone Harlev.

Anette Zoega Olesen konkurrerer med 11 andre finalister fra resten af landet, og den endelige vinder kåres d. 13. august. Finalisterne kan ses på www.nabohjælp.dk/konkurrence.

Publiceret 07 August 2014 14:00