Har man som virksomhedsejer brug for nye indput til at komme skridtet videre, så kursusforløbet 'Styrk din virksomhed' måske sagen. (Modelfoto)

Har man som virksomhedsejer brug for nye indput til at komme skridtet videre, så kursusforløbet 'Styrk din virksomhed' måske sagen. (Modelfoto)

Få ny viden til udvikling af din virksomhed

Virksomheder, der er kommet godt fra start med et eller flere års erfaring, får nu mulighed for en professionel opkvalificering

Har man som iværksætter eller nyere virksomhed været i gang et par år og har behov for at komme et skridt videre, får man efter sommerferien mulighed for at udvide sin viden og kompetencer – gratis. Erfarne, lokale erhvervsdrivende, der er specialister på hver deres rådgivningsområde, stiller i samarbejde med Erhvervenes Hus Aabenraa deres kvalificerede viden og kompetencer til rådighed i et nyt kursusforløb.
Målet med kursusforløbet 'Styrk din virksomhed' er at øge kompetence- og vidensniveau i Aabenraa kommunes nyere virksomheder inden for temaerne revision & økonomi, erhvervsjura, bank & finansiering, markedsføring & kommunikation samt salg.
”Jeg er meget stolt over, at vi nu kan tilbyde de erfarne iværksættervirksomheder et kompetenceløft. Vores virksomheder skal hele tiden bliver dygtigere og være i stand til fortsat at skabe en sund forretning med vækst,” fortæller Jens Erik Frederiksen, iværksættervejleder hos Erhvervenes Hus Aabenraa.
"Kurserne har kun været mulige, fordi den lokale opbakning fra vores samarbejdspartnere igen har været enestående, hvilket vi skylder dem en stor tak for,” føjer han til.

Salg er et håndværk

Første tema på kurset er 'Salg' med opstart den 27. august, hvor Henrik Holm fra ExpectConsult vil bygge et godt fundament op for at skabe salg – både hos eksisterende og nye kunder.
”Salg er ingen akademisk øvelse, det er et håndværk, der kan læres, men planlægning, strukturering, træning og timing er vigtige parametre for at det lykkes,” siger Henrik Holm.
"Kurset har fokus på at finde ind til din virksomheds kerneydelser, samt beskrive og dokumentere dette i en salgs- og forretningsplan. Når du ved, hvad du kan og vil sælge, og kender dine salgskanaler, bygger vi salgsteknik på, så du lærer hvordan du kommer ud med de gode budskaber, og får solgt."
Salgskurset lægger op til og er fundament for det efterfølgende kursus 'Markedsføring & Kommunikation', som afholdes af Maibritt Thomsen fra Vizuel med start den 4. september.
Man tilmelder sig kurserne hos Erhvervenes Hus Aabenraa, der sammen med deltageren afklarer ens behov som virksomhedsejer inden kursusstart for at sikre, at kursusdeltagerne har et solidt udgangspunkt og vidensniveau.
Kurserne vil blive afholdt inden for hvert område en gang pr. kvartal, og vil have en varighed på mellem 3-6 timer afholdt over 1-2 aftener.
Deltagelse er gratis. Kontakt Erhvervenes Hus Aabenraa på tlf. 7362 2023 eller se mere på ehaa.dk.

Publiceret 09 August 2014 08:00