Et kig ind i træningslokalet hos bokseklubben Boks 12 i Køge. Klubben arrangerer i samarbejde med Café Kenti og Køge Festuge et stort boksestævne fredag eftermiddag i Køge Festuge. (Arkivfoto: JCJ).

Et kig ind i træningslokalet hos bokseklubben Boks 12 i Køge. Klubben arrangerer i samarbejde med Café Kenti og Køge Festuge et stort boksestævne fredag eftermiddag i Køge Festuge. (Arkivfoto: JCJ).

Firkløver samarbejder om boksestævne

I forbindelse med Køge Festuge på Køge Torv

KØGE FESTUGE: I gruppen af ildsjæle der er med til at gøre Køge Festuge til noget særligt, har bokseklubben Boks 12 og Cafe Kenti, Vestergade 3 i Køge taget deres del af opgaven sammen med Køge Festuge.
Fredag den 29. august kl. 14.00  har Boks 12 nemlig arrangeret en række boksekampe på torvet med nogle af deres absolut bedste unge boksere og ikke nok med det. Som nævnt her på Lørdagsavisen.dk tidligere på ugen, bliver den berømte danske supersværvægtsbokser Brian Nielsen også at finde i ringen!
Brian Nielsen tager fra Spanien for at deltage på Køge Festuge. Også vores folkekære skuespiller Paw Henriksen - bl.a. kendt som Kim, i Anna Pihl - vil entrere ringen og møde en af de mest driftige erhvervsledere i Køge.
Efter en tur i ringen vil Brian Nielsen skrive autografer på Cafe Kenti, et af byens populære spisesteder der stræber efter god kvalitet med mesterligt håndværk, inden for alle former for brød og små eksklusive kager.
Dem der denne dag skal i ringen har opnået deres niveau ved ihærdig og disciplineret træning i Boks 12.
I skrivende stund er følgeende sat på plakaten til boksestævnet fredag den 29. august kl. 14.00: Murtadha Al-Khafaji, Mucahit Duzgun, Ali Khattar, Wissam Khattar, Paw Henriksen og Brian Nielsen.
Belinda og Børge Løve, der er to flittige iværksættere der står bag både bokseklubben Boks 12 og Cafe Kenti, har sammen med Køge Festuge stablet dette boksestævne på benene.
- Både i klubben og på hotellet er der en fin og stigende aktivitet. Vi håber at vi med dette tiltag sammen med Køge Festuge kan være med til at give festugen et lille pift med god underholdning, siger Børge Løve.
Husk iøvrigt, at du kan vinde en hyggelig spisning for to ved at deltage i konkurrencen på Boks 12 eller Cafe Kentis facebook side.
pm

null

Publiceret 09 August 2014 07:00