Lokal finalist i politiets selfie-konkurrence

Tidligere på sommeren blev en nabohjælps-selfie-konkurrence skudt i gang af Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.
Konkurrencen sætter fokus på vigtigheden af at få aftalt Nabohjælp - bl.a. her i sommerferien, hvor de mange ferietomme huse giver indbrudstyvene gyldne dage. Men konkurrencen satte også fokus på det gode naboskab og fællesskab i boligområderne.
”Vi har opfordret folk til at være kreative og til at ha' det sjovt med konkurrencen. Vi har modtaget mange fine og sjove billeder, så det ser også ud til at have virket”, fortæller Lone Harlev, projektleder for Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.
Et af de mange kreative og sjove billeder kom fra Nils Ole Rasmussen fra Sønderborg, som nu har muligheden for at vinde en pølsevogn til den næste vejfest, fælles arbejdsdag etc.
”På billedet viser vores søde naboer nogle af de vigtigste elementer i effektiv nabohjælp, når en familie tager på ferie: Der er en nabo der slår græs, én der fylder skraldespanden, én der tømmer postkassen og én der passer blomsterne. Hvis alle gør dette, kan man minimere risikoen for indbrud og samtidigt skabe et godt naboskab. Og så er der kun tilbage at glæde sig på naboens vegne, over at de skal på ferie samt til den aftalte rødvin, når de er kommet sikkert hjem igen," fortæller Nils Ole Rasmussen.
Nils Ole Rasmussen og hans naboer konkurrerer nu med 11 andre finalister fra resten af landet, og den endelige vinder kåres d. 13. august.
På www.nabohjælp.dk/konkurrence kan man se alle finalisterne. Her kan du også læse mere om Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

Publiceret 09 August 2014 08:30