Linda Lund Tietze gjorde en flot figur ved VM for Masters i Montreal. (Privatfoto).

Linda Lund Tietze gjorde en flot figur ved VM for Masters i Montreal. (Privatfoto).

Masterssvømmer fra Køge brillierede ved VM

SVØMNING: Linda Lund Tietze 30 år fra Køge Svømmeklub har fra den 2.-6. august deltaget ved Verdensmesterskaberne for Masters i svømning i Montreal i Canada. Og det har hun gjort på absolut flotteste vis!
Linda Lund Tietze var i sin ungdom et af Danmarks største talenter, og man kan på sin vis sige at det har hun ført med sig videre til sin Masters karrierer, hvor hun gør sig gældende indenfor adskillige discipliner.
Linda Lund Tietze svømmede fem løb i Montreal, 50 m bryst hvor hun med tiden 0.35,30 satte ny dansk og Nordisk rekord for hendes aldersklasse 30-35 årige. Hun opnåede en 7. plads i dette løb.
En 7. plads var ligeledes den placering som hun fik i 100 m brystsvømning hvor tiden 1.18,00 var et lille stykke fra hendes egen personlige rekord.
Til gengæld var der atter en dansk og nordisk rekord til Linda Lund Tietze på 100 m fri hvor hun med tiden 1.01,20 fik en 5. plads.
I 50 m butterfly blev det til en ny dansk rekord på 0.29,38 og en samlet 6. plads, hvorefter det atter blev til en ny dansk og Nordisk rekord på 50 m fri i 0.27,88 og en placering som nr. 7.
- Altså samlet blev det til 3 nordiske og 4 danske rekorder ud af 5 løb, meget imponerende må man sige, siger klubchef Jan Hansen.
Så det var en glad Linda Lund Tietze som kunne vende næsen hjemad mod Danmark og Køge Svømmeklub hvor jagten på endnu flere danske og nordiske rekorder vil finde sted sammen med resten af Køge Svømmeklubs Mastershold.
pm

Publiceret 09 August 2014 11:45