Zoya El-Naggar har åbnet en ny tandlægeklinik på Glentevej i denne uge.(Foto: JCJ)

Zoya El-Naggar har åbnet en ny tandlægeklinik på Glentevej i denne uge.(Foto: JCJ)

Ny tandlæge åbner på Glentevej

Zoya El-Naggar slog i denne uge dørene op til sin nye tandlægeklinik på Glentevej i Køge.

Af
Martin Rasmussen

TANDLÆGE: I denne uge åbnede en ny tandlægeklinik på Glentevej i Køge. Bag åbningen står tandlæge Zoya El-Naggar, der gennem de seneste år har drevet klinik i Birkerød, men som altså nu tager imod patienter i den nyindrettede klinik i Køge.
Zoya El-Naggar bor i Greve og kender Køge godt gennem venner, og hun ser blandt andet et godt potentiale i områdets store arabiske befolkning. Hun taler selv arabisk - og i øvrigt også russisk, engelsk og dansk - mens hun har en klinikassistent fra Bosnien, så klinikken er godt dækket ind rent sprogligt.
- For mange kan der være en tryghed i at komme til en tandlæge, der taler ens eget sprog, siger tandlægen, der dog understreger, at man naturligvis har åbent for alle i den nye tandlægeklinik.
Den udmærker sig blandt andet også ved, at Zoya El-Naggar også står til rådighed om lørdagen, så den nye klinik bliver et reelt alternativ til Tandlægevagten for dem, der får tandproblemer i weekenden. Hun lægger desuden vægt på god service og kvalitet i sine behandlinger, mens prisniveauet til gengæld er forholdsvis lavt.
Læs mere om den nye tandlægeklinik på www.glentevej-tandlaege.dk.

Publiceret 09 August 2014 14:00