Jagten på Koldings sødeste kæledyr er gået ind. (Foto: Maxi Zoo).

Jagten på Koldings sødeste kæledyr er gået ind. (Foto: Maxi Zoo).

På jagt efter Kolding sødeste kæledyr

Ny butik udlodder gavekort på 2000 kroner til ejeren af det sødeste dyr

Er du den lykkelige ejer, så er det med at få tilmeldt dit kæledyr til konkurrencen. Dusøren er nemlig hele 2.000 kroner til Maxi Zoo's nye butik, der netop er åbnet i Kolding.
Synes du også din hund er byens største charmetrold, eller er din kat en rigtig fotomodel? Så er det med at komme op af sofaen, hive fat i kameraet og få foreviget familiens bedste ven. Det er nemlig nu, at du skal tilmelde din hund, kat, fugl eller lign., da den store jagt netop er gået ind på Koldings sødeste kæledyr.

Tilmeld dig konkurrencen

Maxi Zoo jagter lige nu Koldings sødeste kæledyr i anledning af den nye butik, der netop er åbnet i Kolding, hvilket fejres med en stor åbningsfest fra lørdag den 30. august klokken 10.00 og hele den efterfølgende uge. For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende et foto af dit kæledyr til: konkurrence@maxizoo.dk senest mandag den 25. august. Så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kroner til den nye Maxi Zoo. Top 10 slås op i butikken lørdag den 30. august, hvor alle kunder får lov at stemme, og den endelige vinder kåres den 30. september.

Publiceret 09 August 2014 17:00