Mogens Simonsen fra Vojens Høtte og filialchef Jane Beier Andersen med den flotte nye målportal. Foto: Peter Rasmussen

Mogens Simonsen fra Vojens Høtte og filialchef Jane Beier Andersen med den flotte nye målportal. Foto: Peter Rasmussen

Sydbank sender løberne i mål

Ved årets Høtte Løb løbes igennem en helt ny mål-portal

Af
Peter Rasmussen

Det er en god tradition, at Vojens Høtte åbnes på sundeste vis med et motionsløb, hvor alle kan deltage.
Det er ikke kun arrangørerne, som synes det. Det synes folk i Vojens og omegn tilsyneladende også, for løbet er bare blevet større og større år for år. I fjor var der flere end 500 til start da løbet blev skudt i gang på Høtte Onsdag.
Igennem de seneste fire år har Sydbank været hovedsponsor for Høtte Løbet, og det er en aftale som begge parter er glade for. Derfor er den blevet forlænget, og Sydbank har netop leveret en helt ny mål portal, som løberne kan løbe igennem når de har fuldført løbet:
"Det er helt oplagt for os at støtte sådan et arrangement. Det er dejligt positivt, det er lokalt og det gør mennesker glade," siger Jane Beier Andersen, der er filialchef hos Sydbank i Vojens. Hun skal selv i løbeskoene på dagen - sammen med en del kolleger - Men inden hun kan begive sig ud på ruten er der lige en opgave som skal løses:
"Jeg skal skyde løbet i gang først," fortæller hun.
Et rummeligt og flot løb
Hos arrangøren2 af Vojens Høtte, Vojens BI's høttekomité, er der stor stolthed over det flotte arrangement:
"Ud over at det er en smuk rute man kommer ud på, så er det også en rute som er tilgængelig for de fleste. I fjor havde vi F.eks en blind dreng med, som løb sammen med sin mor. Det er herligt, at sådan noget kan fungere. Og det kan det især fordi der er så mange gode hjælpere bag," siger Mogens Simonsen fra høttekomitéen.

Publiceret 09 August 2014 11:30