Det er en vigtig brik i det SønderjyskE puslespil, som har kontraktudløb til nytår.

Det er en vigtig brik i det SønderjyskE puslespil, som har kontraktudløb til nytår.

SUPERLIGA:

Jonasson tygger på SønderjyskE tilbud

Hallgrimur Jonasson har kontraktudløb med SønderjyskE til nytår, og han må derfor allerede nu snakke fremtid med andre klubber. Og det gør den islandske allrounder så

Af
Af Simon Møbjerg Sørensen

Tipsbladet


 

Både danske og udenlandske klubber er interesserede i at sikre sig 28-årige Jonasson, der har spillet 83 Superliga-kampe siden debuten i 2011.
"Hallgrimurs kontrakt løber ud til nytår, og vi er i dialog med SønderjyskE om en forlængelse. Han har et udspil fra klubben, som han kigger på. Men der er under seks måneder tilbage af hans kontrakt, så vi må snakke med alle interesserede, og der er klubber i både Danmark og udlandet, der har spurgt til ham," siger Jonassons agent Magnus Agnar Magnusson til tipsbladet.dk.
Om det ender med et klubskifte eller en forlængelse er for tidligt at spå om. Jonasson er glad for at være i SønderjyskE og forlænger gerne, hvis betingelserne er rigtige, men han har ikke travlt.
"Sæsonen er kun lige startet, så lad os nu se, hvad der sker. Vi er som sagt i dialog med SønderjyskE, men hvis de ikke kan blive enige, skal vi jo have nogle alternativer. Hvis tingene kan blive, som han vil have dem, og hænger det hele sammen, så kan det godt blive til en forlængelse," siger Magnusson om situationen.
Hallgrimur Jonasson kom til SønderjyskE fra GAIS i sommeren 2011 på en lejeaftale, der senere blev gjort permanent.

 

 

null

Publiceret 09 August 2014 07:00