Karina Larsen i den nye butik.

Karina Larsen i den nye butik.

Karina tager sig af dine fødder

Fredericia Fodpleje & Wellness slår dørene op i Gothersgade

Fodproblemer kan føre en masse dårlige ting med sig. Har du ondt i fødderne, kan det resultere i en forkert holdning og danne grundlag for mange lidelser i ankler, knæ, hofter, bækken og ryg. Hvis du gerne vil have sunde fødder, skal fodplejen ind i hverdagen - ligesom tandbørstningen.
Fredericia har netop fået en ny fodplejer. 39-årige Karina Larsen står klar til at tage imod hos Fredericia Fodpleje & Wellness, Gothersgade 28C. Hun er uddannet lægeeksamineret fodplejer ved Skønhedshuset i Vejle.
"Jeg bestod med rene 12 taller, som jeg er meget stolt af. Jeg er uddannet til at behandle folk med både diabetes og gigt - og glæder mig til at se både unge og ældre i klinikken," siger Karina Larsen.
Fodbehandlingerne består af et fodbad, beskæring af hård hud, eventuelt fjernelse/beskæring af ligtorne, vorter og nedgroede negle, klipning, slibning og udrensning af samtlige negle - og som afslutning en fodmassage. Til fodbehandlingerne kan man tilkøbe paraffinbehandling og lakering af negle.
"Jeg har også taget kurser i både voksbehandling og hotstonemassage, som jeg også udfører i klinikken."
Tirsdag og torsdag er der aftenåbent til klokken 22. Få flere oplysninger om priser og åbningstider via hjemmesiden www.fredericia-fodpleje.dk
Klinikken holder reception lørdag den 16. august fra klokken 16-18.

Publiceret 10 August 2014 09:00