Skuespilleren Bodil Jørgensen, 53, er endnu ikke kommet sig oven på traktor-ulykken på Mandø. Hun må derfor melde afbud til Kolding Teaterforening.

Skuespilleren Bodil Jørgensen, 53, er endnu ikke kommet sig oven på traktor-ulykken på Mandø. Hun må derfor melde afbud til Kolding Teaterforening.

Sæsonstart uden Bodil Jørgensen

Kolding Teaterforening må undvære sit største trækplaster

Af
Af Jens Braarup

Kolding Teaterforening havde set frem til at kunne præsentere én af landets allermest populære skuespillere, Bodil Jørgensen, 53, i Lulu Ziegler-cabaretten “Den sidste turist”. Men selv om forestillingen først er programsat på Godset til den 1. oktober, så har Thomas Vilrich, formand for teaterforeningen, været nødt til at tage forestillingen af plakaten.
Bodil Jørgensen bliver ikke klar. Hun er fortsat mærket af de kvæstelser, hun fik, da hun væltede med en traktor på Mandø den 18. juni under indspilningen af en ny Lille Per-film “Far til fires vilde ferie”, hvor Bodil Jørgensen spiller rollen som fru Sejersen.

Efter salg af abonnementer har Kolding Teaterforening netop frigivet løssalget af billetter, og netop Bodil Jørgensen er en stensikker sællert. Forestillen var udsolgt, så aflysningen er ekstra ærgerlig.
“Men folk kan bytte til en anden forestilling. Ellers får de chancen med en ny cabaret i foråret. Da skulle Bodil Jørgensen gerne være fit for fight igen”, siger Thomas Vilrich.

Bodil Jørgensen kan i øvrigt ses i en nyopsætning af lystspillet “Den Grønne Elevator” sammen med Tommy Kenter på Kolding Teater den 2. marts. Den forestilling er ikke aflyst.
Også en anden kendt skuespiller, Søren Spanning, har måttet melde afbud på grund af sygdom - og det endda til sæsonens åbningsforestilling, Folketeatrets “Ingen kender kunsten”, hvor han skulle spille sammen med sin kone, Karen-Lise Mynster.

Folketeatret har i stedet lovet en erstatningsforestilling. Det bliver Tennessee Williams klassikeren “Glasmenageriet”, hvor Karen-Lise Mynster også spiller en ledende rolle.
Ellers glæder Thomas Vilrich sig specielt til at kunne byde velkommen til Caroline Henderson og hendes musikalske univers, samt den gamle Kolding-dreng, komikeren Rasmus Bjerg, som i forestillingen “Kældermennesket” viser, at han også kan være alvorlig.

Publiceret 10 August 2014 11:30