Kamillas bror og fætter anholdt for vold

To familiemedlemmer til den dræbte Kamilla Hantusch er varetægtsfængslet for grov vold

Af
Mikkel Hansen

OPDATERET: En bror og fætter til den dræbte Kamilla Hantusch blev i dag varetægtsfængslet for grov vold. Det skete ved et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Motivet kan muligvis være hævn.
De to mænd på hhv. 23 og 43 år skulle ifølge anklageskriftet have opsøgt en 33-årig afghansk mand i Padborg i nat. Her skulle de have tiltvunget sig adgang til lejligheden, hvor Kamillas 23-årige bror med en kniv eller kødøkse skulle have stukket eller slået ud efter den 33-årige. Det lykkedes ofret at stikke af, og kl. 0.30 blev broderen og fætteren anholdt.
De to er sigtet efter straffelovens paragraf 245, stk. 1 om "legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter". Begge nægter sig skyldige, men de undlod at kære fængslingen.
LÆS OGSÅ: Søster: Det er forfærdeligt
Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre efter anmodning fra anklager Britt Ankersø. Dørlukningen blev begrundet med hensynet til efterforskningen, hvor flere familiemedlemmer til de to anholdte skal anholdes. Samtidigt har sagen ifølge anklageren relation til drabssagen på Kamilla Hantusch.
Den 33-årige afghaner er ven og arbejdskollega til Kamillas ekskæreste, der sidder varetægtsfængslet for drabet. I Padborg florerer der dog rygter om, at ekskæresten skulle have fået hjælp i forbindelse med drabet. Da sagen foregik for lukkede døre, og drabsefterforskningen er mørkelagt, ønsker politiet ikke at kommentere sagen.

Publiceret 12 August 2014 14:54