Kamillas familie og flere hundrede borger sagde for nylig farvel til den unge dræbte kvinde. Nu er hendes bror og fætter anholdt for et muligt hævn-overfald.

Kamillas familie og flere hundrede borger sagde for nylig farvel til den unge dræbte kvinde. Nu er hendes bror og fætter anholdt for et muligt hævn-overfald.

Kamillas søster efter anholdelse:

Det er forfærdeligt

Bare de bliver løsladt før Kamillas begravelse, håber Karina Hantusch

Af
Mikkel Hansen

OPDATERET: Den 30. juli blev Kamilla Hantusch fundet dræbt ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev, og kort efter blev hendes ekskæreste anholdt for drabet.
I nat blev der skrevet endnu et kapital til den sørgelige historie, da Kamillas bror og fætter blev anholdt for grov vold mod en 33-årig mand.
"Jeg ved ikke om, de har gjort det," fortæller Kamilla Hantuschs tvillingesøster, Karina, der overværede grundlovsforhøret indtil dørene blev lukket.
Hun var tydeligt mærket af situationen:
"Det er forfærdeligt. Kamilla skal begraves på torsdag, så jeg håber bare de bliver løsladt og kommer med hjem," sagde Karina Hantusch. Senere blev de to varetægtsfængslet i to uger.
LÆS OGSÅ: Kamillas bror og fætter anholdt
Den anholdte bror skal efter planen være med til at bære Kamillas kiste.
"Hvis det er dem, der har gjort det, er de nogle idioter. Det kan forstyre efterforskningen af Kamillas drab. Men jeg kan da godt forstå, at man vil have hævn. Der er mange, der er vrede lige nu."
I Padborg florerer der rygter om, at Kamillas ekskæreste, der sidder fængslet for drabet, fik hjælp til sin forbrydelse. Rygter som Karina Hantusch og resten af familien også har hørt.  Politiet har mørklagt efterforskningen af drabet.

null

Publiceret 12 August 2014 15:07