Disse fem børn er nu medejer af Himmelpind. Foto: Kirsten Mikkelsen

Disse fem børn er nu medejer af Himmelpind. Foto: Kirsten Mikkelsen

Børnebørnene fik et lille stykke Himmelpind

Ingelise og Preben Linke har overrakt hver af deres fem børnebørn et andelsbevis på Himmelpind, sådan at børnene nu er medejere af stedet. Børnene fik overrakt beviserne ved en lille familieudflugt til Himmelpind, hvor også madkurvene var med, og der var hygge omkring bål og grillplads.
Børnene var overraskede og måske lidt benovede.
“Hold da op, ejer vi nu noget af Himmelpind” ville de vide.
“Ja det gør I, og hvor i verden I så end drager hen senere i livet, så har I stadig et lille stykke af Danmark og Himmelpind, og det er vigtigt, husk at de gamle ægyptere mente at det var meget vigtigt at eje noget land,” forklarede den stolte bedstefar.
“Og hvis nu havene stiger, så kan vi da bare kravle op på Himmelpind,” konstaterede en af børnene.
Foreningen bag Himmelpind, vedtog på sin generalforsamling at opfordre sine medlemmer til at overveje at give for eksempel deres børnebørn en andel af Himmelpind, idet man fremover kan købe et andelsbevis til 500 kroner til børn og unge under 25 år.
Ingelise og Preben Linke er aktive i foreningen omkring Himmelpind, og er som de fleste andre aktive i bedsteforældregenerationen.
“Det er vigtigt, at vi sørger for, at der også kommer nye yngre til, så der er nogen til at fortsætte vores arbejde,” udtaler Preben Linke.

Publiceret 13 August 2014 11:00