Roskilde Lufthavn ved Tune danner fredag den 29. august ramme om nyt, stort airshow.

Roskilde Lufthavn ved Tune danner fredag den 29. august ramme om nyt, stort airshow.

Danmarks første aften airshow

I Roskilde Lufthavn fredag den 29. august

TUNE: Som de første i Danmark afholder Foreningen Roskilde Airshow fredag den 29. august kl. 19.00 et aften Airshow. Her vil man kunne se fly med specielle effekter, der er fantastisk flotte på aftenhimmelen.
Af deltagende fly kan bl.a. nævnes verdensmesteren i svæveflyakrobatik Johan Gustafsson samt det italienske Pioneer Team med 4 specialbyggede fly, der erstatter det engelske Twister Aerobatics Team, som har måtte melde afbud. Her hjemmefra vil det Danske Flyvevåben deltage med EH101 redningshelikopter samt F-16 afvisningsberedskabet. Og der vil blive præsenteret varmluftsballoner, faldskærmsudspring med lys og røg samt 6 selvbyggede sportsfly i formation med LED lys og røg. Kort sagt, der bliver nok at se på i den 1½ time selve flyveopvisningen varer.
Inden selve Airshowet starter vil der være mulighed for helikopterrundflyvning samt at prøve Dogfight i en F-16 simulator fra YouFly. På jorden vil der også være fly, hvor man kan se hvordan et cockpit ser ud med lys i samt forskellige udstillere. Roskilde Aften Airshow afsluttes med et fyrværkeri.
Da det er første gang Roskilde Airshow afholder et aften Airshow og ressourcerne primært bruges på det store weekend Airshow i 2015, er antallet af tilskuere begrænset til 2.500.
Billetter kan kun købes via online billetsalg www.ticket.airshow.dk/da.
Der vil være mulighed for at købe mad og drikke.
Roskilde Aften Airshow 2014 kan opleves ved Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 20 i Tune.
Læs og se mere på www.airshow.dk.
pm

Publiceret 13 August 2014 06:30