Varde Cykelklub har sendt to ryttere til EM i mountainbike for B&U i Østrig i denne uge

Varde Cykelklub har sendt to ryttere til EM i mountainbike for B&U i Østrig i denne uge

De kører for Danmark til EM

Varde Cykelklub sender to ryttere til EM i mountainbike for B&U i Østrig i denne uge

Af
Kim Schou

I denne uge kæmper Christian Duus Storgaard og Mikkel Facius Ulriksen, der begge er medlemmer af Varde Cykelklub, til EM i mountainbike for B&U i Østrig.
De to cykelkammeraten har trænet hårdt op til EM for at blive udtaget med hjælp fra Varde Cykelklub, der har etableret et brede projekt for alle unge mellem 15-23 år der ønsker at køre licens.
"Varde Cykelklub ønsker at gøre en ekstra indsats for de unge i klubben, hvor vi danner rammerne for et sundt cykelmiljø, hvor det sociale aspekt vægtes højest," siger formanden Martin Krog.
De to cykelryttere skal selv betale alle udgifterne til deltagelsen i EM, men er taknemmelig for den støtte de har fået fra Varde Cykelklub.
De har kvalificeret sig til EM igennem en hel sæson med flotte resultater til cykelløb i løbet af 2014, hvor rytterne først fik det endelige svar om udtalesen i torsdags den 7. august og rejste lørdag den 9. august.
De to ser frem til EM, hvor de dog ikke gør sig forhåbninger om medaljer. Der er langt fra deres ugentlige træning til deres konkurrenter.
"Jeg forventer ikke det store resultat. Men man kan da håbe på en top 20, for det er stærke ryttere jeg konkurrere imod og selvfølgelig god mad," siger Christian om sine forventninger til EM.
Som Mikkel siger: "Jeg forventer heller ikke særligt meget, udover en god oplevelse."

Publiceret 13 August 2014 09:00