Den lille runde og livsglade malawier Eddie Ngohamo holdt AIK 65s piger til ilden i over en time. (Foto Johnny Thorsen).

Den lille runde og livsglade malawier Eddie Ngohamo holdt AIK 65s piger til ilden i over en time. (Foto Johnny Thorsen).

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

FODBOLD: Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere.
I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.
Det var AIK 65s piger i U/8 til U/12 som fik en grundig omgang koordinationstræning af den evige glade afrikaner som underhold 29 piger i lidt over en time.
- Eddie Ngonamo skal være i Danmark i lidt over en måned, hvor han ud over Haslev FC og AIK 65 Strøby også besøger Viborg og Vallensbæk IF, oplyser Johnny Thorsen fra AIK 65 Strøby.
Selv om alt kommunikation foregik på engelsk så fik de mange AIK-piger en masse ud af træningen som også indeholdt rytmisk træning.
De indlærte færdigheder får AIK 65s piger også brug for i den kommende tid hvor turneringen under DBU Sjælland tager fart.
Lørdag drager AIK 65s U/10 piger til Ravnsborghallen hvor Køge Pige FC er vært. Her skal AIK 65s piger spille fire kampe. Søndag er der to kampe for de to U/12 pigehold som begge skal på udebane. Hold A skal til Roskilde og hold B drager syd på til Holmegaard.
- I weekenden den 23. og 24. august deltager AIK 65 med tre pigehold i Segment Cup 2014 der afvikles på Herfølge BKs baner, oplyser Johnny Thorsen.
pm

Publiceret 13 August 2014 17:15