Den nykårede danske mester Michael Mogensen fra Køge Tennis Klub (th) og hans modstander Lars Elkjær.

Den nykårede danske mester Michael Mogensen fra Køge Tennis Klub (th) og hans modstander Lars Elkjær.

Køge Tennis Klub får to nye landsholdsspillere

TENNIS: Køge Tennis Klub fik endnu et Danmarksmesterskab da Michael Mogensen vandt singlerækken i +40 år ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i tennis.
I perioden fra den 3.-9. august blev der afholdt Danmarksmesterskaber i tennis for veteraner i Gilleleje Tennis Klub.
Veterantennis kan man deltage i når man er fyldt 35 og derfra er man delt op i rækker med 5 års intervaller for henholdsvis herrer og damer. Den ældste række er for spillere på +85 år.
I år var næsten 300 spillere tilmeldt og mange af disse spiller har i deres yngre år været en del af den Danske tennis elite, men boltrer sig nu på tennisbanen med jævnaldrende modstandere.
I +40 år rækken for herrer vandt Michael Mogensen en flot finalesejr over sidste års vinder, den 2,03 meter høje Lars Elkjær fra Randers med cifrene 6-2 6-3. I forlængelse af Danmarksmesterskaberne blev både Michael Mogensen og holdkammerat Peter Mortensen, ligeledes Køge Tennis Klub.
Begge Køge-spillere er udtaget til at repræsentere det danske tennislandshold for +40 årige når der skal afvikles Nordiske Mesterskaber i Oslo i slutningen af august måned.
Så man må sige, at Køge Tennis Klub er flot repræsenteret da kun 3 spillere er udtaget til landsholdet i +40 år. Den 3. spiller er Lars Elkjær fra Randers Tennis Klub som Michael Mogensen vandt over i finalen.
pm

Publiceret 13 August 2014 16:00