Søren Nielsen er en talenfuld guitarist, der er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Torsdag udgiver han sin cd.

Søren Nielsen er en talenfuld guitarist, der er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Torsdag udgiver han sin cd.

Koncert og pladerelease på huset

Den esbjergensiske guitarist og sangskriver Søren Nielsen afholder pladerelease på Huset i Esbjerg torsdag den 14. aug kl 20.00. Pladen hedder Søren Nielsen Band Feat. Knud Møller – NYC Songs, og ophavsmanden siger selv om projektet:
"Musikken er blevet til på en rejse til New York og Boston i september 2013. En hel måned med tid til at være helt selv, skrive musik, gå til koncerter og reflektere. Allerede før turen startede var der booket studietid og aftalt session med Knud Møller (guitarist i Johnny Madsen Band), som jeg har været så heldig at få med på projektet," siger Søren Nielsen og fortsætter:
"Jeg kom hjem med 18 små skitser, som nu er blevet til seks instrumentale numre. Jeg bilder mig ind, at man kan høre, musikken er blevet til i anderledes omgivelser end der, hvor jeg plejer at skrive. Jeg er i hvert fald kommet et andet sted hen på min musikalske vandring end jeg havde jeg regnet med," lyder det fra Søren Nielsen, der til september igen tager af sted til New York i håbet om at få skrevet noget nyt og helt anderledes.
Ved arrangementet på Huset spiller bandet nogle af numrene fra pladen, som man for øvrigt også kan købe, hvis man har lyst.

Publiceret 13 August 2014 09:15