Nye jobs modtages med åbne arme

Task Force skal hjælpe Sitel med flytning af arbejdspladser til Sønderborg

TDC flytter en stor del af sin kundesupport til amerikanske Sitel, og dermed får ca. 800 medarbejdere ny arbejdsgiver.
De 800 medarbejdere sidder i dag i Aarhus, København og Sønderborg, men Sitel vil gradvist flytte opgaver fra København og Aarhus til Sønderborg. De medarbejdere, som ønsker det, får mulighed for at flytte med.
Sitel forventer, at antallet af medarbejdere i Sønderborg stiger, men firmaet ønsker ikke at sætte tal på.
"Det er en rigtig god nyhed for Sønderborg Kommune, at Sitel har besluttet, at opretholde arbejdspladserne her i byen og satser på fortsat vækst her. Det er med til at skabe vækst og udvikling i området. Vi har besluttet, at nedsætte en Task Force sammen med Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter og andre relevante parter for at være proaktive og sikre et godt forløb. Indsatsen bliver en del af Sønderborg Kommunes erhvervsstrategi," siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for Erhvervsudvalget.
"Vi er særdeles glade for de mange positive tilkendegivelser fra Sønderborg Kommune, og vi glæder os over at kunne bevare de hundredvis af arbejdspladser i Sønderborg. Ligeledes håber jeg, at vores strategiske valg af Sønderborg, kan være med til at skabe yderligere vækst og udvikling i hele området, og vi glæder os meget til samarbejdet med både kommunen og erhvervslivet," siger Steffen Bagge, direktør for Sitel i Danmark.
Den nye Task Force skal bl.a. forberede uddannelsesforløb for kommende medarbejdere og stå til rådighed med råd og vejledning i forhold til bolig og anden hjælp til eventuelle tilflyttere.
"Der skal også sikres et smidigt og effektivt samarbejde, hvis der bliver behov for nye erhvervsarealer. Det bliver blandt andet en opgave for Erhvervskontakten i Sønderborg Kommune, der netop har til opgave at hjælpe virksomhederne med en hurtig og effektiv kontakt til de relevante afdelinger i kommunen," siger Tom Holden Jensen, næstformand i Erhvervsudvalget.

Publiceret 13 August 2014 15:12