Thies Mathiasen (DF) stemte som eneste medlem af Økonomiudvalget imod den anmodning, som Udlændingestyrelsen havde sendt.

Thies Mathiasen (DF) stemte som eneste medlem af Økonomiudvalget imod den anmodning, som Udlændingestyrelsen havde sendt.

Asylcenter:

"En falliterklæring"

Thies Mathiasen, medlem af byrådet og økonomiudvalget for DF, skriver dette indlæg

Asylcenter Thies Matiasen (DF) skriver:
Det var ikke svært at konstatere at borgerne i Sommersted, mandag aften var bekymrede for situationen, omkring oprettelse af et asyl center i Sommersted efterskole.
Det er også en skandale at regeringens forfejlede flygtninge politik, skal tørres af på lokalbefolkningen rundt om i landet.
At hive flygtningene 4000 km nord på, langt-langt væk fra familie og venner, og til hvilket formål? er totalt tåbeligt, de fleste kommer fra velfungerende flygtninge lejre i Tyrkiet, de unge mænd der er asyl ansøgere, efterlader deres koner, børn og andre familie medlemmer.
Alene de penge, som den danske skatteborger gladeligt betaler, til dette show kunne brødføde og afhjælpe 10 gange så mange, flygtninge, lokalt som ved at bruge penge på at transportere dem her til, indrette bygninger, forsyne hver enkelt med alle fornødenheder osv. Osv. Det er et økonomisk ”hul” uden lige, som er fuldstændig hen i vejret og vil belaste den danske økonomi i årene frem over.
Men det skal være den dyreste model man vælger, også selv om alt peger på, at hjælp i nærområdet er til gavn for alle, og ikke mindst når tingene igen skal bygges op. Det skal såmænd bare lidt omtanke til for at forstå fornuften i det lokale hjælp.
Det er også bekymrende det er enlige unge mænd der kommer her op, kommer de fra begge sider i krigen, er det i virkeligheden bare at eksportere problemerne her op eller hvad.
Prøv at se nærmere på denne web adresse her http://www.b.dk/nationalt/moske-i-aarhus-har-central-rolle-for-syrien-krigere

null

Publiceret 13 August 2014 08:00