"Må vi komme med til Åbent Hus? Ja det tror vi nok at I må!"

Åbent hus især for hunde

Lørdag d. 16. august åbner Herregårdens Hundetræning butik og træningsplads for alle interesserede - både to- og firebenede

Af
pra

En ny butik ser dagens lys i Styding. Det er veterinærsygeplejerske Lise Erbs Ludvig der udvider forretningen fra at have hundetræning, til nu også at have udstyr, godbidder og legetøj til hunden.
Åbningen markeres med et åbent hus arrangement på lørdag fra kl. 10.00 - 14.00, hvor hunde er mere end velkommen. Dagen starter med legestue for små hunde og slutter med legestue for store hunde. I legestuen leger hundene uden line på et indhegnet areal. Indimellem legestuerne der mulighed for at prøve agilitybanen, vinde lækre sager til hunden, stille spørgsmål til dyrlæge Betina Paulsen fra Haderslev Dyrehospital, lave en god handel og få en forfriskning til ganen. Hele dagen vil der være uddannet personale til at besvare spørgsmål om hundetræning, hundeproblemer, hjælpe med agilitybane, legestue og andre aktiviteter.
Alle hunde er velkomne, de skal blot være vaccineret inden for det sidste år. Legestuen kræver tilmelding. Se mere på www.herregårdenshundetræning.dk
Herregårdens Hundetræning har eksisteret siden juli 2013. Her tilbydes hvalpekursus, lydighedstræning, sportræning og agility.
Hundetræning kan forebygge mange adfærdsproblemer, som kan ende ulykkeligt. Gennem træning lærer hundeejere om hundens kropssprog og kan dermed bedre læse og forstå hunden. Hund og ejer skaber et fælles sprog, som kan være nyttigt i mange situationer.

Publiceret 14 August 2014 09:15