Flotte ord om Fredericia

Spørgeskemaer fra krydstogt-gæster giver Fredericia pæne ord med på vejen

Omkring 250 af krydstogtgæsterne fra Legend of the Seas udfyldte et spørgeskema om deres ophold i Fredericia, og et første smugkig i de mange skemaer giver grund til at holde hovedet højt.
”Vi skal have studeret spørgeskemaerne grundigt for at se, om der er ting, vi kan gøre endnu bedre næste år, men overordnet må man sige, at Fredericia og fredericianerne får nogle meget flotte ord med på vejen af krydstogtgæsterne. Det er jeg stolt over, og jeg vil gerne takke alle, der var med til at gøre anløbet så vellykket,” lyder det Gry Klok Thomsen, Cruise Business Manager hos ADP.
“People were wonderful”, “friendly people” og “beautiful nature” er nogle af de statements, der går igen i mange af skemaerne. Og samtidig svarer mange, at de baseret på deres besøg i Fredericia med høj sandsynlighed vil anbefale stedet til andre.
Heidi Hammer Lings fra byens turistbureau glæder sig over de positive tilbagemeldinger.
”Krydstogtgæsterne har særligt bidt mærke i den venlige og imødekommende stemning, som herskede i byen. Der er ingen tvivl om, at de mange fremmødte borgere på kajen har haft stor betydning for gæsternes oplevelse af byen. De mange frivillige i informationsstanden leverede også en kæmpe indsats, og man kunne simpelthen mærke hele byens opbakning. Det var fantastisk, og øvelsen bliver nu at bevare entusiasmen ved ankomsten af de forhåbentlig mange skibe i årene fremover,” siger Heidi Hamme Lings.

Publiceret 14 August 2014 10:30