Den nye Mitsubishi Space Star har premiere i weekenden.

Den nye Mitsubishi Space Star har premiere i weekenden.

Mitsubishi fortsætter udvidelsen i 2014

Danmarkspremiere på Mitsubishi Space Star den 16. og 17. august.

PREMIERE: Mitsubishi Danmark indledte året med at lancere den faceliftede ASX crossover med nyudviklede ClearTec-motorer. Dette var første skridt i en større vækststrategi, der har til hensigt at kapre markedsandele med et finpudset modelprogram og nye attraktive priser.
Nu er Mitsubishi klar til at tage næste skridt med introduktionen af den helt nye Space Star. Mitsubishi har ikke, siden den populære Colt, haft en bil i B-klassen.
- Danmarkspremieren på Space Star kommer på det helt rigtige tidspunkt. B-segmentet er i fremgang i forhold til 2013 og står for ca. 28%. Altså et stigende segment, hvor Space Star nu gør det muligt for bilkøberne at få en bil til 89.990 kroner, siger Christian Haugaard, Adm. Direktør, Mitsubishi Danmark.
Space Star Inform til 89.990 kroner er 5-dørs og inklusiv aircondition.
Foruden en lav købspris er den nye Space Star Inform også den mest benzinøkonomiske bil i B-klassen med en brændstoføkonomi på helt op til 25 km/l ifølge EU normen. CO2-udslippet er 92 g/km, energimærke A+ og en halvårlig ejerafgift på 290 kroner.

Forsikring til unge fra 18 år

For at imødekomme især unge billister, tilbyder Mitsubishi en prisvenlig 1-årig forsikring til alle unge fra 18 år til 6.900 kroner - uanset bopæl og skadeshistorik. For en 25-årig er prisen også lav, nemlig kun kr. 3.637.
- Med den nye Space Star appellerer Mitsubishi til en bredere målgruppe end tidligere. Designet og især prisen er interessant for unge og familier med små børn, som værdsætter en kompakt bil, og som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret, siger Dorte Arvin, PR & Marketing Manager, Mitsubishi Danmark.
Hos alle landets Mitsubishi forhandlere afholdes der Danmarkspremiere den 16. og 17. august, hvor det er muligt at prøvekøre den nye Space Star.

Publiceret 14 August 2014 16:00