Esbjerg Skøjteklubs medlemmer spænder vidt. Lige fra de helt små i 3-4 års alderen og op til de unge på eliteplan og nationale hold.

Esbjerg Skøjteklubs medlemmer spænder vidt. Lige fra de helt små i 3-4 års alderen og op til de unge på eliteplan og nationale hold.

Ny sæson starter i Esbjerg Skøjteklub - kom og vær' med på isen

Puds skøjterne for nu er en ny sæson på spring i Esbjerg Skøjteklub, som er klar med mange nye og spændende tiltag for alle skøjteglade børn og unge.
Esbjerg Skøjteklub har 110 medlemmer i forskellige aldre og niveauer. Det er orimært piger, men man oplever lige nu et stigende antal drenge. Sidste år vandt klubben det danske Klubmesterskab og kan derfor kalde sig Danmarks bedste Skøjteklub. Vi lægger vægt på det sociale fællesskab og den sportslige udfordring og er en rummelig klub som har plads til alle. Medlemmerne spænder vidt, lige fra de helt små i 3-4 års alderen og op til de unge på eliteplan og nationale hold.
I klubben har man blandt andet Kristinna Vagtborg, som i denne måned deltager i Junior grandprix i Frankrig. Klubben har desuden en fuldtidsansat professionel træner Anton Velychko og flere kompetente hjælpetrænere. Har du lyst til at komme ud og oplevel, hvad skøjtning er for noget, så holder klubben åbent hus for alle nybegyndere onsdage og søndage. Man tilbyder både begynderhold for de yngre børn og for unge i teenagealderen. Man kan se meget mere på klubbens hjemmeside esbjerg-skojteklub.dk.

null

Publiceret 14 August 2014 16:30