Personalet er klar til kunderne i Vibholm Guld og Sølv. Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Personalet er klar til kunderne i Vibholm Guld og Sølv. Foto: Anders Godtfred-Rasmussen.

Vibholm Guld og Sølv har åbnet butik i Vejle

Ny smykkebutik henvender sig til smarte og modebevidste vejlensere

Af
Af Anders Godtfred-Rasmussen

Konkurrencen blandt smykkebutikkerne i Vejle skærpes yderligere de kommende uger, hvor to nye forretninger åbner inden den 1. september.
Vibholm Guld og Sølv lagde ud med gode tilbud og nye mærker allerede den 14. august. Smykkekæden satser på det nye og smarte og tager ifølge ejer Tenna Vibholm også designere ind, som andre konkurrenter ikke har i deres udvalg.
“Vi mener selv, at vi tør lidt mere end andre, og gør det før konkurrenterne. Så snart nye, måske ikke så kendte, designere har nyt, tager vi det gerne til os,” siger Tenna Vibholm.

Mode og trends

Vibholm designer ikke selv smykker, men har værksted til rådighed, hvis kunderne skal have udført reparationer, eller de har specielle ønsker til for eksempel vielsesringe.
“Vi har smykker og ure for enhver smag, men vi henvender os specielt til de smarte og modebevidste damer, der går op i de nye trends,” siger Simone Mikkelsen, daglig leder af Vibholm i Vejle.
Vibholm guld og sølv findes allerede i større jyske byer, og åbningen af den nye forretning i Vejle er et skridt på vejen til kædens ambition om at blive den største smykkekæde i Danmark.
“Vi har i dag 10 butikker, men sigter efter at vokse yderligere, og her er Vejle en by på vejen mod vores mål. Vi mener, at butikken har en god beliggenhed i Søndergade, og vi glæder os til at betjene et modebevidst publikum her i byen,” fortæller Tenna Vibholm, til Lokalavisen Budstikken.

Publiceret 14 August 2014 11:45