Rene Terkilsen (til venstre) og Kim Jessen skåler for Bodil’s Bodega, der åbner fredag den 22. august. Foto: Jeppe Rafn.

Rene Terkilsen (til venstre) og Kim Jessen skåler for Bodil’s Bodega, der åbner fredag den 22. august. Foto: Jeppe Rafn.

Bodil’s Bodega:

Øl, f.... og hornmusik

Natklubben BarMix udvider og skifter rapand ud med elefant

Rene Terkilsen og Kim Jessen stiger ud af den knaldrøde kassevogn, der står Bodil's Bodega på. De er klædt ens i t-shirts med røde og hvide striber under en sort lædervest.
I vognen står der et par kasser øl. Det er, hvad der er tilbage, efter de har været rundt til butikker og værksteder med fyraftensøl for at reklamere for deres nye påfund på Dæmningen i Vejle, Bodil's Bodega.
Etiketten på øllen er lavet specielt til lejligheden og fungerer som en invitation. På forsiden af etiketten står der Bodil's Bodega, og at der er reception fredag den 22. august klokken 20. På bagsiden står der, at den tomme ølflaske giver dig en ny ølflaske til åbningsreceptionen på Bodil's Bodega.
Bodil's Bodega er det nye navn på underetagen i BarMix. Underetagen har hidtil heddet Den Skæve Rapand, men når den sidste gæst har drukket ud lørdag nat, går man i gang med at bygge om. En væg bliver væltet og giver mere plads til et rygerum og flere siddepladser, der indrettes i nogle huleagtige bodegabåse, hvor man er lidt mere sig selv end hidtil.

Ikke to ens aftener

Efter fem år med rapanden syntes Rene og Kim, det var tid til noget nyt. De er dog blevet i dyreriget, for Bodil er en elefant (den fra Far til Fire), og underetagen på BarMix skal fortsat være et uhøjtideligt sted, hvor man er nede på jorden og får sig en oplevelse.
“Det er en moderne bodega, hvor der hele tiden sker noget, så du har noget at fortælle vennerne bagefter. Det kan være banko eller karaoke. Vi kan også finde på at uddele røde klovnenæser og give gratis giraføl i et kvarter. Der bliver ikke to ens aftener,” lover Rene og Kim.
Der vil også stadigvæk være bordfodbold, dartskive og mulighed for at slå søm, når rapanden bliver til en elefant.
“Det er sjov og spas, og vi spiller generelt glad syng med musik.”
Man kan også bare sige det med sloganet for Bodil's Bodega: Øl, fisse & Hornmusik.

Bodil's Bodega

Har åbent torsdag 21-05, fredag og lørdag 22-05. Der er entré lørdag
Indehaverne er Heinrich Schrøder, Michael Jul, Claus Lund og Kim Jessen. De ejer også natklubben Foam på samme adresse
Rene Terkilsen er bestyrer

Publiceret 14 August 2014 20:30