Anfører Casper Grønn (tv) og cheftræner Henrik Pedersen ser tegningen til noget stort i HB Køge. Torsdag aften gælder det hjemmekampen mod AGF. (Foto. JCJ).

Anfører Casper Grønn (tv) og cheftræner Henrik Pedersen ser tegningen til noget stort i HB Køge. Torsdag aften gælder det hjemmekampen mod AGF. (Foto. JCJ).

Casper Grønn:

- Det går den rigtige vej

Optimisme i HB Køge-lejren før torsdag aftens hjemmekamp mod AGF

FODBOLD: Der er lagt op til en rigtig interessant kamp, når HB Køge i aften, torsdag den 14. august kl. 19.00 tager imod AGF på SEAS NVE Park.
Selvtilliden hos HB Køge fik et ordentligt boost, da holdet fredag aften kunne vende hjem efter en fornem 3-1 sejr på udebane mod Vejle Boldklub.
En sejr, som HB Køge-anfører Casper Grønn ikke ser som den store overraskelse som mange ellers har gjort sejren til.
- Det var dejligt at smage sejrens sødme. Bortset fra 20 minutter, hvor vi virkelig var presset, synes jeg vi havde styr på begivenhederne. Det begynder helt sikkert at ligne noget. Vi får mere og mere forståelse for hinanden på banen – og jo, det begynder at ligne noget rigtigt godt vi har gang i, siger Casper Grønn til Lørdags-Avisen forud for AGF kampen som han ser meget frem til.
- AGF kampen bliver svær, ingen tvivl om det. Det er et hold bestående næsten udelukkende af Superligaspillere, men spørgsmålet man kan stille sig selv lige nu er nok – hvor står de som hold. Det synes lidt som om at de er i en situation hvor nogle spillere gerne så sig selv et andet sted end der hvor de er. Det kan gå hen og blive vores fordel. Og uden på nogen måde at sige noget ondt om AGF – så består HB Køges trup af 25 mega sultne spillere, der er ekstremt opsatte på at vise noget og være med til at bringe vores klub det næste step op i hierakiet.
Kampen mod AGF giver HB Køge-træner Henrik Pedersen mulighed for at se hvor holdet står henne lige nu. Vejle kampen var en rigtig god test – den bestod ”Svanerne” på fornem vis.
Mod Vejle stod brasilianske Washington Brandão dos Santos for to af HB Køges mål – det sidste i dommerens overtid var et fantastisk solomål, hvor hans enorme fysik og hurtighed kom ham til del.
Brandao, som han kaldes i daglig tale, er en spiller der har imponeret Casper Grønn.
- Brandao bliver rigtig spændende at følge. Han er uhyggelig stærk og lynende hurtig. Han kan godt komme til at gøre ondt på AGF i aften, siger HB Køges anfører, der desværre må sidde udenfor i kampen på grund af en skade han pådrog sig til træningen i mandags.
Se HB Køge-truppen til kampen her.

Publiceret 14 August 2014 08:30