Sidste års DM i Design bød på masser af nye ideer fra deltagerne. (Arkivfoto).

Sidste års DM i Design bød på masser af nye ideer fra deltagerne. (Arkivfoto).

DM i design:

Sprint-workshops

Lørdag den 23. august på Akseltorv skal der designes og bygges

Design kan gå meget stærkt, og derfor holder DM i Design fire parallelle sprint-workshops på Akseltorv lørdag den 23. august klokken 11.00 til 15.00.
Graffiti-kunstner Rune 77 fra Kolding står for workshoppen om at skabe den flotteste bycykel, som siden kan benyttes gratis i Kolding. Workshoppens deltager arbejder i hold á to. Bureau Detours står for workshoppen om at bygge de vildeste og mest fantasifulde møbler af paller. Deltagerne dyster i hold på fem mand med save og boremaskiner.

Stylist og setdesigner Nanna Rosenfeldt, som har arbejdet sammen med MØ, Quadron, Vinnie Who og Volbeat, står for wokshoppen om at skabe de mest personlige og unikke smykker af fine stoffer, plastic, bånd og snor. FabLab Innovation fra Odense står for workshoppen om at designe og laserskære sin egen personlige lampe i Poul Henningsens ånd.

Kolding-bandet Public Æsel spiller til workshoppen, som sluttes af med stomp-trioen Habengoods. Alle over 16 år kan deltage. Deltagelse er gratis, men deltagerne skal melde sig til på de fire workshops' Facebook-sider.

House of Design i Kolding er partner i DM i Design, der fortsætter med en design-maraton for folkeskoler på Designskolen Kolding fra fredag den 29. august klokken 16.00 til lørdag den 30. august klokken 16.00. Maratonen er for hold á fem, der konkurrerer med hinanden. Holdene får en opgave – en design task – relateret til unges hverdag og liv. I løbet af 24 timer løser deltagerne opgaven med designgreb og –metoder.

Publiceret 14 August 2014 18:00