Rasmus Madsen er i front, når Industrien inviterer til 70'er rock fest.

Rasmus Madsen er i front, når Industrien inviterer til 70'er rock fest.

Festuge:

70’er rock på Industrien

Industrien åbner igen i hverdagene, og det fejres med et brag under Festugen

I lang tid har Industrien i Skolegade blot været åben for festglade mennesker de sidste dage af ugen, men nu åbner stedet igen op i hverdagen, og det markeres - sammen med Festugen - med en fest torsdag den 14. august fra kl. 22.00. Her holder Industrien 70'er rockfest med gedigen, svedig livemusik og med et strejf af psykedeliske undertoner.
Det er Rasmus Madsen & The Echo Tapes, der giver koncert og tager spændende gæster med på scenen. Man vil blandt andre kunne opleve Johnny Houmark (Powderhog), Zenia Levring Madsen (Mojo Hands), Jacob Pedersen (Jordan's Drive), Signe Juhl og Mads Bahl jamme selvvalgte 70'er rocknumre med Rasmus Madsen, Niels Kvist og Casper Mikkelsen, som udgør kernen i The Echo Tapes.
Hvis man har oplevet trioen før, ved man, at man kan se frem til et autentisk show med hovedvægt på Led Zeppelin, Jimi Hendrix og med gæsterne kompetente input, bliver det en rockaften, man nok er nødt til at opleve.
Industriens ejer, Sofie Jansen, lover at festen varer ved, så længe musikerne kan blive på benene. Som en sidste detalje, der kan være med til at hæve aftenens underholdningsværdi, opfordrer hun alle til at dukke op med 70'er islæt i påklædningen. Der er gratis entré.

Publiceret 14 August 2014 14:30