Aksel Uglvig Jensen kan fejre ti i spidsen for Skelmose.

Aksel Uglvig Jensen kan fejre ti i spidsen for Skelmose.

Aksel runder ti år hos Skelmose

Indehaver af Skelmose, ét af landets større rekrutterings- og headhunterfirmaer med fokus på ledere og tekniske specialister, Aksel Uglvig Jensen kan fejre ti år som indehaver. Med en baggrund som finmekaniker, maskintekniker og diplomleder var det ellers ikke lige her, man havde forventet Aksel skulle slå sine folder. Men det var lige indtil, at grundlægger Jørn Skelmose spurgte Aksel, om ikke han kunne tænke sig at overtage firmaet? Svaret blev ”ja”, og her ti år efter og mere end 25 år efter firmaets grundlæggelse er Aksel Uglvig Jensen kommet på fornavn med en del af landets direktører, ledere og tekniske specialister.
“'Kriser kommer og går – Skelmose består'”, lyder det med et lunt glimt i øjet fra Aksel med henvisning til, at den nu overståede finanskrise betød et farvel til en pæn del af konkurrenterne i branchen, men at Skelmose har formået at vokse.
10 års jubilæet vil naturligvis blive markeret, og Aksel Uglvig Jensen er vært ved en reception fredag den 22. august kl 13.00 – 16.00 i Kaj Lykke Golfklub i Bramming.

Publiceret 18 August 2014 14:00